Põnnikool alustab septembrist

Nissi Trollide põnnikool alustab oma uut õppeaastat 2. septembril, kuid registreeruda saab juba täna. Meie põnnikool tegutseb Turbas, Laagris ja Laitses ning ootab lapsi vanuses 6 kuud kuni 2,5 aastat. Põnnikool pakub turvalist ja arendavat keskkonda, kus kõige pisemad saavad nautida muusikat, mängu ja sõprade seltsi.

Kogenud õpetaja Helis Naeris ootab põnnikooli tundidesse pisikesi muusikasõpru, et üheskoos:

  • laulda laulukesi
  • liisutada liisusalme
  • põristada ja kõlistada pillikesi
  • tatsuda tantsusamme.

Peale tundi on lastel võimalus veel mängida ja jagada oma tähtsamaid jutte sõpradega.

Õpetaja Helisel on pikaajaline kogemus muusika õpetamisel nii põnnikoolis kui huvialakoolis solfedžoõpetajana. Tema juhendamisel teevad lapsed oma esimesed sammud helide ja rütmide maailma.

Õpetaja Helis: “Tunnis toimuv tegevus ehk laulmine, pillimäng ja tantsimine toetab lapse emotsionaalset, motoorset ja keelelist arengut. Samuti arendab see rütmitunnet, kuulamis- ning väljendusoskust. Mulle meeldib palju korrata, et lood saaksid lastele ja vanematele päriselt selgeks ning neid saaks ka koos kodus laulda. Kuna tänapäeval kuuleb n-ö puhast, töötlemata, võimendamata laulu pigem vähe, siis ma selle pealt kokku ei hoia.”

Registreerimine ja Liitumine

Liitumiseks on vajalik esitada huviringiga liitumise taotlus Saue haridusteenuste haldamise süsteemis ARNO. Vaata toimumisaegu ja infot SIIT.

Kohtumiseni Nissi Trollide põnnikoolis!

Scroll to Top